Service

Contact & Informatie

SERVICE & BELEID

WINKEL INFORMATIE

klantenservice@proseeds.nl

kvk-nr: 85264253

Puttershoek
Zuid-Holland

Wij hebben geen winkel of
showroom om te bezoeken.

OVER PROSEEDS

Ons bedrijf 
Sinds 2021 kunt u bij ProSeeds terecht voor bloem en tuinzaden. ProSeeds is ontstaan vanuit een hobby en we willen graag onze passie met anderen delen. Al onze zaden komen uit eigen tuin en worden elk jaar vers geoogst en gedroogd. 

Elke bestelling wordt persoonlijk verwerkt en voorzien van productinformatie en beschrijving. Wij doen ons best ervoor te zorgen dat alle soorten in hun kleur terugkomen en proberen daarvoor kruisbestuivingen te voorkomen. 

Met de verschillende soorten zaden in ons assortiment proberen wij te laten zien hoe mooi uw tuin kan worden. Al onze planten zijn gekweekt zonder gebruik van meststoffen, bestrijdingsmiddelen of andere gifstoffen. 

Ons team 
Na enige tijd de zaden te hebben aangeboden via de markt is de volgende stap gezet naar deze webwinkel. Zo proberen we op onze eigen manier meer consumenten te laten genieten van onze producten. 

Onze Service
We proberen onze producten bereikbaar te maken voor iedereen. Alle zaden zijn voorzien van een duidelijke beschrijving, zodat u van het beste resultaat kunt genieten. 

Met onze verzendkosten in prijscategorieën zorgen we ervoor dat u de beste prijs krijgt die past bij de hoeveelheid van uw bestelling. Op al onze bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst. U kunt dan zonder opgave van reden annuleren en krijgt dan binnen 30 dagen het aankoopbedrag met verzendkosten teruggestort (excl. retourkosten). 

Verder willen we graag dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht er toch iets zijn waardoor u niet tevreden bent zoeken we graag samen met u naar een passende oplossing.