Over ProSeeds

Ons bedrijf

Sinds begin 2021 kunt u bij ProSeeds terecht voor biologische bloemzaden. ProSeeds is ontstaan vanuit een hobby en we willen graag onze passie met anderen delen. Al onze zaden komen uit eigen tuin en worden elk jaar vers geoogst en gedroogd.
Elke bestelling wordt persoonlijk verwerkt en voorzien van productinformatie en beschrijving. Wij doen ons best ervoor te zorgen dat alle soorten in hun kleur terugkomen en proberen daarvoor kruisbestuivingen te voorkomen.
Met ruim twee dozijn aan soorten in ons assortiment proberen wij te laten zien hoe mooi uw tuin kan worden. Al onze planten zijn biologisch gekweekt en er worden geen meststoffen, bestrijdingsmiddelen of andere gifstoffen gebruikt.

Ons team

Mijn naam is Jan, de eigenaar van ProSeeds. Na enige tijd mijn zaden te hebben aangeboden via de markt ben ik nu deze webwinkel gestart. Ik krijg hulp van enkele vrienden voor het verzorgen van productinformatie en het onderhouden van deze webshop.

cms-img

Onze Service

We proberen onze producten bereikbaar te maken voor iedereen. Alle zaden zijn voorzien van een duidelijke beschrijving, zodat u van het beste resultaat kunt genieten.
Met onze verzendkosten in prijscategorie├źn zorgen we ervoor dat u de beste prijs krijgt die past bij de hoeveelheid van uw bestelling. Op al onze bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst. U kunt dan zonder opgave van reden annuleren en krijgt dan binnen 30 dagen het aankoopbedrag met verzendkosten teruggestort (excl. retourkosten).
Verder willen we graag dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht er toch iets zijn waardoor u niet tevreden bent zoeken we graag samen met u naar een passende oplossing.